top of page

Sportdiëtist in Leiden

logo-nvd.gif
Sportdiëtist Leiden

Hoewel gezonde en evenwichtige voeding voor iedereen van het grootste belang is, is dit voor een sporter nog meer het geval. Prestaties en vooruitgang kunnen immers sterk beïnvloed worden door de inname van de juiste voeding en dan hoofdzakelijk door de juiste verdeling onder de verschillende voedselgroepen. Sportdiëtist in Leiden gaat samen met u de uitdaging aan.

Wat kan een sportdiëtist in Leiden voor u betekenen?

Tijdens onze eerste kennismaking zal Best Diet als sportdiëtist in Leiden een verkennend intakegesprek met u voeren. Hierin zal gepeild worden naar uw doelstellingen, uw huidige niveau en uw huidige voedingsgewoontes. Dit gaat gecombineerd met een volledige meting van uw lichaamssamenstelling, denk hierbij onder andere aan gewicht, vetpercentage en spiermassa.

Vanuit deze twee aspecten zal een sportdiëtist in Leiden een persoonlijk voedingsschema voor u opmaken waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw specifieke situatie en voorkeuren. Hierbij wordt met alle aspecten van uw leefsituatie rekening gehouden: welk werk doet u, hoe is uw dagindeling, wanneer zijn uw trainingsmomenten, welke sport beoefent u enzovoort. Alle deze zaken hebben een invloed op de resultaten en worden bijgevolg nauwgezet in kaart gebracht.

Op regelmatige tijdstippen zal uw vooruitgang gemeten worden en van daaruit zal het schema aangepast worden aan de nieuwe gegevens. Geen enkel schema kan blijvend aangehouden worden omdat uw lichaam door fysieke veranderingen ook andere behoeftes zal gaan hebben.

Sportdiëtist in Leiden weet als geen ander dat het volgen van een aangepast voedingsschema geen gemakkelijke opgave is en veel inzet en karakter van u zal vragen. U kan dan ook steeds bij ons terecht als u een motiverend woord nodig hebt.

Afspraak maken met uw sportdiëtist in Leiden

Wilt u een afspraak maken bij een ervaren sportdiëtist in Leiden? Contacteer ons vandaag nog voor een eerste kennismaking. Samen zetten we uw doelen om in resultaten. Het maken van een afspraak via 06-12216047 of info@bestdiet.nl

bottom of page