top of page

Diëtist in Leiden

logo-nvd.gif

Wilt u een afspraak maken bij een diëtist in Leiden? Best Diet staat voor u klaar om u te motiveren en een gezondere levensstijl te ontwikkelen, wat onder andere inhoudt dat u leert hoe u gezonder kunt eten. Daarnaast wordt er vaak een eet- en beweegplan voor u op maat gemaakt wat lang en gemakkelijk vol te houden is.

 

Onderdeel van het plan is om uw kennis over voeding te vergroten en u inzicht te verschaffen in uw dagelijkse eetpatroon. Daarbij komen vragen aan bod als: wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Heb ik voedingssupplementen nodig? Wat is verstandig om te eten voor het sporten en voor welke tussendoortjes kan ik het beste kiezen? Als Diëtist in Leiden staat Best Diet ervoor klaar om u hier de antwoorden op te geven en samen met u op zoek te gaan naar de aanpak die bij u past.

Diëtist in Leiden

Specialisaties van Diëtist in Leiden

Diëtist in Leiden heeft ruim tien jaar ervaring en is niet alleen gespecialiseerd in afvallen en gewichtsbeheersing, u kunt er ook terecht wanneer u juist moet aankomen bij een te laag lichaamsgewicht. Verder is er veel expertise op het gebied van darmklachten, diabetes, hart- en vaatziekten en sportvoeding. Ook kan veel stress een rol spelen en zorgen voor een ongezondere leefwijze met lichamelijke klachten tot gevolg. Diëtist in Leiden kan u door veel kennis en ervaring helpen hier een verandering in door te voeren. De diëtist kan in alle gevallen samenwerken met uw huisarts.

Meer informatie?

Diëtist in Leiden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD) wat betekent dat de kwaliteit van de te leveren zorg gewaarborgd is. Wilt u graag meer informatie of bent u benieuwd wat ik als Diëtist in Leiden voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 06 12216047 of mail uw vragen naar info@bestdiet.nl.

bottom of page